1)      Bitki Ekstraksiyonu

2)      HPLC

  • Tek ve çok bileşenli numunelerde kalitatif ve kantitatif analiz

3)      UV - VIS spektrofotometre  

  • Spektrofotometrik ölçümler
  • Protein miktar tayini
  • DNA miktar tayini
  • Enzim aktivite tayini

4)      Antioksidan Etki ve Enzimlerin Belirlenmesi

  • DPPH serbest radikal giderimi
  • Fe2+  iyonu şelatlama
  • Lipid peroksidasyonunun inhibisyonu
  • Total fenolik bileşik tayini
  • Askorbik asit tayini
  • Karoten likopen tayini
  • Total  flavonoid tayini
  • Katalaz (CAT) enzim aktivitesi tayini
  • Askorbat peroksidaz (APX) enzim aktivitesi tayini
  • Süperoksit dismutaz (SOD) enzim aktivitesi tayini
  • Glutatyon redüktaz (GR) enzim aktivitesi tayini
  • Peroksidaz enzim aktivitesi tayini

5)      GC-MS

  • Tek ve çok bileşenli numunelerde kalitatif ve kantitatif analiz

 

Analiz Ücretleri  için lütfen tıklayınız.